Fello mobilabonnemang

Fello


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 47,5 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Fello är en mindre mobiloperatör som levererar sina abonnemang till kunder i Sverige. Här får du flera olika abonnemang med olika surfmängder till olika priser. Vi vill att du ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt gällande ditt abonnemang och därför har vi valt att skriva denna artikel. Vi har nämligen samlat allt som du behöver veta om Fello på ett och samma ställe.

Abonnemang

Med Fello får du många olika abonnemang att välja mellan. Här får du surfmängder mellan 2-22 GB. Det är inte lika stort utbud som vissa andra operatörer men om du bara behöver en mindre surfmängd kan Fello passa dig perfekt.

Erbjudanden

För att kunna växa sig större trots den hårda konkurrensen på marknaden erbjuder Fello många olika abonnemang som du får tillgång till som kund. Fello byter dock ut sina erbjudanden med jämna mellanrum och därför fann vi det onödigt att skriva upp alla de nuvarande här. För att få de nuvarande erbjudandena är det en bättre idé om du själv går in på fello.se och tittar efter vad de erbjuder just nu.

Spara surf

Fello låter dig spara din surf om du inte använt all när månaden är över. Det betyder att du alltid kommer få tillgång till all surf som du betalar för, oavsett hur mycket du har använt. Det betyder också att om du vet att du kommer behöva mer surf en viss månad kan du välja att använda mindre månaderna innan för att spara upp lite surf och slippa köpa mer. Du kan spara upp till 25GB med Fello.

Vi ska dock poängtera att det kan vara en bra idé att nedgradera ditt abonnemang om du ofta märker att du har mycket surf över varje månad. Det kommer du att spara pengar på och om du märker att du behöver lite mer surf kan du alltid uppgradera igen.

Bindningstid

Fello har ingen bindningstid på sina abonnemang. Du får byta precis när du vill, till vilken annan operatör som du vill. Fello satsar på att vara bra nog för att behålla sina kunder, inte att låsa fast dem med bindningstider. Det tycker vi är riktigt bra och vi hoppas att detta är något alla operatörer kommer införa i framtiden. Mycket bra av Fello att erbjuda detta.

Nät

Fello levererar sin surf med nät från Telia, ett av Sveriges största nät. Nätet täcker 90% av Sveriges yta och 99% av befolkningen. Oavsett var du bor kommer du därför med största säkerhet att ha täckning med ett abonnemang från Fello. Skulle det sen visa sig att du inte har täckning precis där du bor kan du alltid välja att byta eftersom du inte har någon bindningstid. Därför tycker vi att alla som är intresserade av Fello bör testa detta abonnemang. Är du inte nöjd är det bara att byta och det kommer bara kosta dig en månadsavgift. Se täckningskarta för Fello.

Surfa utomlands

Med Fello surfar du precis som hemma i hela EU/EES. Det är utmärkt för dig som kunna använda tjänster som Google translate och GPS utomlands för att göra din semester lite enklare. Det är också bra för dig som vill hålla kontakten med vänner och familj där hemma medans du befinner dig utomlands.

Om du däremot bestämmer dig för att resa utanför EU/EES kommer det att kosta extra. Exakt hur mycket du får betala för din surf beror på vilket land du befinner dig i. En exakt prislista hittar du inne på Fello.se. Surfmängden du har tillgång till inom EU/EES är samma som du skulle haft hemma i Sverige.

Betyg och omdöme

Vi tycker att Fello erbjuder ett bra abonnemang. Det vi måste nämna är att surfmängderna de erbjuder är relativt små jämför med många andra operatörer. Det betyder att de inte passar för dig som behöver mycket surf men för dig som bara behöver en mindre surfmängd kan det passa perfekt. Om Fello är ett bra abonnemang för dig eller inte får du själv avgöra men vi tycker definitivt att de är ett bra alternativ om du funderar på att byta abonnemang.

Vårt betyg för Fello blir
4.5/5

Intresserad av Fello? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Fello

Kan jag behålla mitt nummer med Fello?

Ja, med Fello kan du flytta över ditt gamla nummer. Då måste du först kontakta din gamla operatör och säga upp ditt abonnemang. Du kan nämligen inte ha någon bindningstid kvar hos din gamla operatör när du flyttar ditt nummer. Dessutom måste numret vara registrerat i ditt namn för att det ska kunna flyttas. Om båda dessa villkor uppfylls kommer du inte ha några problem med att flytta ditt nummer över till Fello.

Kan jag köpa extra surf med Fello?

Ja, med Fello kan du köpa extra surf. Om din surf tar slut innan månadsskiftet kan du välja att antingen sluta surfa eller köpa ny surf. Eftersom du kan spara din surf med Fello är det inte ofta som du behöver göra detta om du har planerat men det är ändå trevligt att det är möjligt. Om du ofta märker att din surf tar slut och du behöver köpa ny kan det vara en bra idé att i stället uppgradera ditt abonnemang. Om dina behov skulle ändra i framtiden kan du alltid nedgradera ditt abonnemang för att spara lite pengar.

När får jag ny surf?

Oavsett när på månaden du aktiverat ditt abonnemang kommer du att få ny surf den 1:a varje månad. Som redan sagt kan du alltid köpa mer surf om du märker att den tagit slut innan detta datum. Om du inte använt all din surf innan den 1:a kommer den surfen som du har kvar att sparas till nästa månad.

Kan jag överlåta mitt abonnemang?

Ja, Fello låter dig överlåta ditt abonnemang om du vill. Personen som tar över ditt abonnemang måste vara över 18 år och myndig. För att överlåta abonnemanget skriver du ut en blankett som du sedan skickar in till Fello. Både du och personen som ska ta över abonnemanget måste skriva under blanketten för att den ska vara giltig.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Fello