Tre mobilabonnemang

Tre


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 199 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Tre är en av de största mobiloperatörerna på den svenska marknaden och det är inte utan anledning. De är riktigt duktiga på det de gör och lockar därmed många kunder. Om du har funderat på att skaffa ett abonnemang med Tre, då har du kommit till helt rätt ställe. Vi ska gå igenom allt du behöver veta om Tre innan du väljer att av deras abonnemang.

Abonnemang

Tre erbjuder många olika abonnemang till sina kunder så att var och en ska kunna hitta det som passar dem bäst. De erbjuder abonnemang mellan 5 GB till fri data. Vad du väljer är helt upp till dig och hur mycket du vill betala.

Erbjudanden

Tre har en hel del fina erbjudande vilket också är en anledning till att de blivit en av Sveriges största mobiloperatörer. Dessa erbjudanden är dock inte konstanta, de ändras och byts med jämna mellanrum ut för att alltid vara fräscha. Därför har vi valt att inte skriva upp alla erbjudanden här utan rekommenderar istället att du går in på tre.se och själv tittar vad de erbjuder för någonting just nu.

Spara surf

Tyvärr kan du inte spara din surf hos Tre. Den surf som du har över i slutet av månaden kommer att nollställas när du får ny surf. Vad du i stället kan göra om du märker att du hela tiden har surf över i slutet av månaden är att nedgradera ditt abonnemang till ett med mindre surf. Om du sen i framtiden inser att du behöver mer surf kan du alltid uppgradera igen.

Bindningstid

Tre har ingen bindningstid på sina abonnemang, du är fri att byta precis när du vill. Det betyder att det inte finns någon risk med att testa Tre. Du kan skaffa abonnemanget, se vad du tycker och sen byta om du inte är nöjd. Den möjligheten är anledningen till att vi hoppas att alla mobiloperatörer i framtiden erbjuder abonnemang utan bindningstid.

Nät

Tre använder sitt eget nät vilket betyder att de har full kontroll över sin egen täckning och kan välja att bygga ut nätet där de tycker att det behövs. Tre erbjuder bra täckning över hela Sverige, främst i söder men även i norr. Tre har ett nät som täcker 98.9% av Sveriges befolkning vilket innebär att oavsett var i landet du bor är chansen god att du kommer ha uppkoppling med Tre. Dessutom var de först i Sverige med att lansera 5G, en tjänst som ger sina kunder en ännu snabbare uppkoppling än förut. Se täckningskarta för Tre.

Surfa utomlands

Tre har en tjänst som de kallar för 3Världen. Den innebär att du kan surfa som vanligt i totalt 80 olika länder. I dessa länder ingår bland annat hela EU/EES, USA, Thailand och Turkiet. Du kan använda ditt abonnemang utomlands i totalt 30 dagar innan du måste åka tillbaka till Sverige igen för att sen kunna fortsätta använde det utomlands. Om du är utomlands i längre än 30 dagar kommer du surfa till ordinarie utlandspriser efter att de 30 dagarna har gått. Att erbjuda sina kunder surf i 80 länder är mer än vad många andra abonnemang gör och det uppskattar vi verkligen.

Betyg och omdöme

På det stora hela tycker vi att Tre erbjuder en bra tjänst. Deras abonnemang är något dyrare än sina konkurrenter men de erbjuder också väldigt mycket med sina abonnemang. Om du är en person som är beredd att betala lite mer för att få ut lite mer av ditt abonnemang, då kan Tre definitivt vara ett utmärkt alternativ. Om du däremot bara vill få så mycket surf som möjligt för pengarna finns det bättre abonnemang att välja på.

Vårt betyg för Tre blir
4.0/5

Intresserad av Tre? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Tre

Kan jag flytta mitt nummer till Tre?

Ja, det kan du! Du kan enkelt logga in hos Tre och själv flytta över ditt gamla nummer till ditt nya abonnemang. Du måste dock tänka på att numret som du hade tidigare måste stå i ditt namn, du får inte ha kvar någon bindningstid hos din gamla operatör och numret måste vara upplåst. Om numret inte går att flytta bör du kontakta din gamla operatör för att hitta en lösning på problemet.

Kan jag överlåta ett abonnemang med Tre?

Om din surf tar slut kan du enkelt köpa ny surf. Detta kan du till exempel göra via SMS. Kostnaden för det kommer att läggas till på din nästa faktura. Om du inte vill köpa extra surf kan du också välja att uppgradera ditt abonnemang. Då kommer du i framtiden få betala en högre månadskostnad och du kommer att få en större mängd surf.

Kan jag avsluta ett abonnemang om en anhörig gått bort?

Om en anhörig med ett abonnemang hos Tre går bort kan du självklart avsluta abonnemanget. Då rekommenderar vi att du kontaktar kundservicen som Tre erbjuder. Dem kommer att hjälpa dig avsluta abonnemanget så snabbt och smidigt som möjligt.

Vad gör jag om jag utsätts för bedrägeri?

Ett bedrägeri räknas som ett brott och därför bör du i första hand kontakta polisen och göra en anmälan. De kommer då att göra sitt bästa för att hjälpa dig. Efter det kan du kontakta kundservicen hos Tre. De kommer att göra sitt bästa för att hjälpa dig och de kommer att samarbeta med polisen så långt som möjligt för att ditt bedrägeri ska lösas. Tre har alltid som mål att du som kund ska bli nöjd och de kommer därför att göra sitt bästa för att hjälpa dig, oavsett vad ditt problem råkar vara.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Tre