Hallon mobilabonnemang

Hallon


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 49 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Hallon är en nyare svensk mobiloperatör som snabbt blivit väldigt populär på den svenska marknaden. De erbjuder många olika typer av mobilabonnemang som passar för olika personer. Idag ska vi gå igenom allt du behöver veta innan du väljer ett mobilabonnemang från Hallon. Om du någon har funderat på att välja Hallon som din mobiloperatör, då är det här artikeln för dig.

Abonnemang

Hallon erbjuder många olika abonnemang så att alla ska kunna hitta något som passar dem bra. Deras abonnemang har mellan 4-100 GB data. Självklart kommer också priset att variera mellan dessa abonnemang.

Erbjudanden

Hallon har ofta olika erbjudanden, till exempel studentabonnemang och abonnemang för dig äldre än 55. Dessa erbjudanden ändras dock med jämna mellanrum och det är därför bättre om du själv går in på hallon.se och tittar vad Hallon erbjuder just nu för att få de aktuella erbjudandena.

Spara surf

Detta är något som bara vissa mobiloperatörer låter dig göra. Om du inte använder alla din surf innan månaden är slut kommer din överblivna surf att sparas till nästa månad. Detta betyder att du kan samla en hel del surf som du sen kan använda vid ett senare tillfälle. Vi uppskattar verkligen att Hallon erbjuder detta eftersom långtifrån alla företag erbjuder denna möjlighet.

Om du till exempel vet att du ska ut på en resa där du inte alltid kommer ha tillgång till internet kan du förbereda dig genom att använda mindre surf under månaderna som leder fram till din resa. Då har du en större surfmängd att spendera under resan och behöver inte förlita dig på dåliga internetuppkopplingar.

Bindningstid

Bindningstid är något som många företag använder sig av för att kunna tvinga sina kunder att fortsätta vara kunder under en längre tid. Ofta ligger bindningstiden på några månader. Hallon har däremot valt att gå sin egen väg. När du skaffar ett av deras mobilabonnemang får du ingen bindningstid över huvud taget. Du kan byta precis när du vill, du är inte fast med Hallon om du hittar ett bättre abonnemang.

Detta är något vi absolut tycker att fler företag i branschen borde börja med. Vi förstår varför många mobiloperatörer väljer att göra det men Hallon visar med klar tydlighet att det inte är ett måste för att driva sitt företag. Vi hoppas att detta blir något som fler företag nu inför för att bättre kunna konkurrera med Hallon och andra företag som erbjuder detta.

Nät

Hallon använder nät från Tre som erbjuder täckning till 98.9% av Sveriges befolkning och som erbjuder riktigt snabba hastigheter. Du kommer inte att ha några problem med att hitta täckning när du använder dig av nät från Tre. Dessutom är Tre den första svenska mobiloperatören med 5G, något som kommer att ge dig ännu högre hastigheter.

När du väljer ett mobilabonnemang från Hallon behöver du alltså inte att oroa dig över om du kommer att ha täckning eller inte. Oavsett vart i landet du bor kommer du med största sannolikhet få bra hastigheter och får du inte det har du alltid 14 dagars ångerrätt och ingen bindningstid. Du kan alltså byta precis när du vill och testa en annan operatör som kanske ger dig bättre täckning än vad Hallon kan göra med sitt nät från Tre. Se täckningskarta för Hallon.

Surfa utomlands

För att göra det enklare för sina kunder har Hallon valt att inkludera olika länder i alla sina abonnemang. Med alla abonnemang från Hallon surfar du utan extra kostnad i hela EU, Norge, Island och Lichtenstein. Du kan använda upp till 18GB i månaden, förutsatt att du har surf kvar i din pott för din månaden.

Detta är perfekt för dig som reser mycket. Du behöver inte bekymra dig om vilka länder du är i, så länge du håller dig inom EU. Du kan helt enkelt fortsätta använda din mobil precis som du gjorde i Sverige. Efter att du använt dina 18GB kostar det 0.037 kr/MB om du vill kunna fortsätta surfa.

Betyg och omdöme

Vad tycker vi då om Hallon? Som du kanske redan har förstått är vi väldigt nöjda med de mobilabonnemang som Hallon erbjuder. Här kommer du få allt som du vill ha och lite till, för ett riktigt bra pris. Vi rekommenderar Hallon till de allra flesta personerna. Det spelar ingen roll vad du vill ha ut av din mobil, Hallon har något som passar dig.

Vårt betyg för Hallon blir
4.7/5

Intresserad av Hallon? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Hallon

Går det att flytta mitt numer till Hallon?

Ja, det går att flytta ditt nummer när du skaffar ett abonnemang med Hallon. Detta gör du när du beställer ditt abonnemang. Då kan du nämligen välja ”Behåll mitt befintliga nummer.” Då kommer ditt nummer att flyttas, så länge det är skrivet på ditt personnummer. Är det inte det kommer flytten inte att fungera.

Det går också att flytta in ditt nummer även om du redan har ditt abonnemang men då är det lite mer komplicerat. Hallon rekommenderar att du kontaktar deras kundservice för att få hjälp.

Kan jag byta nummer?

Självklart kan du också byta nummer om du vill det. Om du inte vill ha ditt gamla nummer kommer du få ett nytt när du registrerar ditt abonnemang hos Hallon. Om du vill byta det numret till ett annat behöver du kontakta kundservicen. Själva bytet kommer att kosta dig 99 kronor och det kommer dröja max 24 timmar innan du får ditt nya nummer. Självklart måste också numret du vill byta till vara ledigt.

Kan jag överlåta mitt abonnemang?

När den här artikeln skrivs har Hallon inte möjlighet att hantera en överlåtelse av abonnemanget. Detta är dock något som de jobbar på och som de hoppas kunna leverera i framtiden. Om du däremot råkat skriva in fel personnummer när du skaffat ditt abonnemang har du alltid 14 dagar på dig att ångra abonnemanget och sen skriva in rätt personnummer.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Hallon