Vimla mobilabonnemang

Vimla


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 25 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Vimla är en mobiloperatör som har funnits på den svenska marknaden i flera år. De satsar mycket på att erbjuda olika abonnemang som ska passa olika människor. Vi ska försöka sammanställa allt du behöver veta om Vimla på samma ställa så att du ska kunna fatta ett bra beslut nästa gång du byter mobiloperatör.

Abonnemang

Vimla erbjuder totalt fem olika abonnemang som vem som helst kan välja mellan. Det enda som egentligen skiljer abonnemangen är priset och mängden surf som du får men vi kommer ändå gå igenom dem alla för att du ska få en så bra överblick som möjligt. Du kan hos Vimla välja mellan 3-100 GB data.

Erbjudanden

Vimla har också många kampanjer och olika erbjudanden. Eftersom de försöker locka nya kunder byter de dock ut dessa med jämne mellanrum så det finns inget syfte med att skriva upp dem nuvarande erbjudandena nu. Vi rekommenderar i stället att du går in på vimla.se

Spara surf

Hos Vimla sparas din surf för alltid så länge du har kvar samma abonnemang. Det betyder att all surf som du inte använder en månad kommer att föras över till nästa månad så att du kan använde den då i stället. Det betyder att du kan spara upp din surf om du vet att du ska ut och resa där du inte alltid kommer ha tillgång till en internetuppkoppling.

Bindningstid

Vimla har inte någon bindningstid på något av sina abonnemang. Du kan byta precis när du vill, något som är bra eftersom det går att kombinera med deras erbjudande om 75% rabatt under dina 2 första månader. Många mobiloperatörer skulle tvinga dig att binda upp dig en längre tid innan du får ett sådant erbjudande men Vimla har valt att inte göra det. Vi hoppas verkligen att bindningstiden är på väg bort och att den aldrig mer kommer tillbaka.

Nät

Vimla använder nätet som Telenor erbjuder. Detta nät täcker större delen av Sveriges yta och når ut till 99.9% av befolkningen. Oavsett vart i landet du bor bör du därför få en bra uppkoppling med Vimla. Självklart går det dock inte att garantera och därför uppskattar vi verkligen att Vimla inte har någon uppsägningstid. Det gör det nämligen enkelt att byta om du märker att uppkopplingen inte fungerar ordentligt där du bor. I de allra flesta fall kommer du dock inte att få något problem med Vimla. Se täckningskarta för Vimla.

Surfa utomlands

Inom EU får du med Vimla använda din mobil som vanligt och fortsätta surfa. Du får använda upp till 18GB utomlands innan det börjar kosta extra. Självklart kan du inte använda mer surf än vad du har kvar för ditt abonnemang den månaden. Taket på 18 GB är inte lika bra som vissa andra abonnemang erbjuder men det är fortfarande fullt acceptabelt. Om du gillar att resa kommer 18 GB räcka gott och väl innan du kommer hem till Sverige igen.

Betyg och omdöme

Vi tycker verkligen om Vimla. De är en bra mobiloperatör som verkligen vill att deras kunder ska trivas och tycka om dem. Det är till exempel därför de har sagt nej till både bindningstid och uppsägningstid. Det är också därför de är tydliga med vad de erbjuder och vad du inte får med abonnemanget. Allt detta gör att vi verkligen kan rekommendera Vimla till dig som är på jakt efter ett nytt abonnemang, speciellt om du är under 18, en student eller över 55.

Vårt betyg för Vimla blir
4.4/5

Intresserad av Vimla? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Vimla

Kan jag flytta mitt nummer till Vimla?

Ja du kan flytta ditt gamla nummer till Vimla när du tecknar ett av deras abonnemang. Det finns två saker som krävs för att detta ska vara möjligt. För det första måste numret vara registrerat under ditt namn. För det andra får du inte ha kvar någon bindningstid hos din gamla mobiloperatör. Om du uppfyller både dessa villkor kommer du inte ha några problem med att flytta över ditt nummer till Vimla. Har du några problem är det bara att kontakta kundtjänsten, de hjälper dig gärna.

Kan jag köpa extra surf med Vimla?

Ja. Om din surf tar slut kan du köpa extra surf med Vimla för att kunna fortsätta surfa som vanligt, om du inte köper surf kan du kostnadfritt surfa vidare i snigelfart. Om du ofta märker att du behöver köpa mer surf rekommenderar vi att du i stället väljer att uppgradera ditt abonnemang. Då får du mer surf för ett billigare pris. Om du i framtiden märker att du inte behöver lika mycket surf längre kan du alltid nedgradera ditt abonnemang igen för att spara lite pengar. Om du däremot bara någon gång ibland behöver mer surf kan det vara en väldigt bra idé att helt enkelt köpa till lite extra surf.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Vimla