Fibio mobilabonnemang

Fibio

  • Plats 10/16 på topplistan.
  • Telenors nät, visa täckningskarta.
  • 6 GB till fri data med fria samtal/mess.

Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 49 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Fibio är en svensk mobiloperatör som erbjuder abonnemang med målet att de ska passa så många som möjligt. Idag kommer vi att gå igenom allt som du behöver veta om denna operatör innan du väljer den som din framtida mobiloperatör. Om du funderar på ett abonnemang från Fibio, då är det här artikeln som du bör läsa.

Abonnemang

Fibio erbjuder som sagt en stor mängd olika abonnemang. Här kan du få mellan 6 GB till fri data. Du får välja helt själv vilket du vill ha och vad du får betala kommer självklart att variera. Om du inte är helt säker kan du känna dig lugn ändå, det är enkelt att både upp och nedgradera mellan abonnemangen om du inte känner dig helt nöjd.

Erbjudanden

Fibio har många fina erbjudanden för att locka nya kunder. Vi har däremot lagt märke till att de ofta uppdaterar dessa erbjudanden och därför har vi valt att inte skriva upp deras nuvarande erbjudanden här. Det är bättre om du själv får gå in på fibio.se och ser vad de erbjuder just nu. Då kan du snabbt se exakt vad du kan få om du väljer ett abonnemang från Fibio idag.

Prisgaranti

Fibio har dock ett erbjudande som vi ska prata om. Som enda operatör på den svenska marknaden erbjuder de prisgaranti. Det betyder att om du kan hitta ett likadant abonnemang som de erbjuder, hos en annan operatör, för ett billigare pris, kommer de att matcha det priset. Det betyder att du aldrig kommer förlora pengar på att använda Fibio. Om du hittar ett annat abonnemang som är billigare skickar du bara ett mejl till deras support. Fibio kommer då att sänka din månadskostnad för att matcha abonnemanget som du hittade.

Spara surf

Tyvärr låter inte Fibio dig att spara den surf som du inte har använt. På grund av detta rekommenderar vi dig att ta ett abonnemang som ger dig precis den surfmängd som du faktiskt behöver. Om det är något som vi tycker att Fibio bör förbättra för framtiden, då är det detta. Att spara sin surf är något som alla abonnemang borde erbjuda om de inte har en bra anledning till varför de inte erbjuder detta.

Bindningstid

Alla abonnemang från Fibio är helt fria från alla bindningstider. Du kan alltså byta precis när du vill till vilken annan operatör som helst. Det betyder att Fibio litar på att deras kunder är nöjda och de känner inte ett behov av att hålla fast dem med bindningstider. Allt fler abonnemang har på senare tid börjat erbjuda detta och vi hoppas att alla kommer göra det i framtiden. Vi tycker definitivt Fibio har gjort helt rätt val.

Nät

Fibio levererar sin surf via nät från Telenor. Detta nät täcker 99.9% av hela Sveriges befolkning och 90% av Sveriges yta. Det betyder att chansen att du bor på ett ställe som inte täcks av detta nät är extremt liten. Om du trots detta skulle vara en av de 0.1% som bor på de 10% som inte täcks av nät från Telenor kan du känna dig lugn. Fibio erbjuder abonnemang utan bindningstid så att du ska kunna byta precis när du vill. Om du inte är nöjd med täckningen som du får kan du enkelt byta till en annan operatör som passar dig bättre. Det finns alltså ingen risk med att testa Fibio och se efter om det är ett abonnemang som kommer att passa dig eller inte. Se täckningskarta för Fibio.

Surfa utomlands

Med Fibio får du surfa precis som vanligt inom hela EU. Du kan alltså resa utomlands utan att behöva tänka på hur du använder din surf så länge du håller dig inom EU. Om du däremot reser utanför EU kommer extra kostnader att tillkomma. Vad dessa kostnader är beror på vilket land du reser till. För att få de aktuella priserna kan du gå in på Fibios hemsida. Vi gillar verkligen att i princip alla abonnemang nu erbjuder fri surf i hela EU. Att kunna använda din GPS och Google translate när du är utomlands är guld värt.

Betyg och omdöme

Vi tycker att Fibio är ett helt okej abonnemang. Du får bra med surf för bra priser men vi tycker inte att Fibio tar med sig särskilt mycket nytt till marknaden. Det som de erbjuder och som vi berömmer dem för är deras prisgaranti. Om du tror dig kunna använda prisgarantin, då är Fibio definitivt ett bra alternativ. Även om du inte använder detta finns det många personer som verkligen kommer att uppskatta Fibio för vad de har att erbjuda.

Vårt betyg för Fibio blir
3.8/5

Intresserad av Fibio? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Fibio

Kan jag behålla mitt numer med Fibio?

Ja, när du byter till Fibio kan du behålla ditt nummer. Du gör det genom att klicka i det alternativet på webben. Du kan också göra detta genom att kontakta deras kundtjänst. För att du ska kunna flytta ditt nummer behöver du först se till att numret är registrerat på ditt namn. Du får inte heller ha bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang. Om du löst detta kommer du inte ha några som helst problem med att flytta ditt numer till Fibio. Självklart tillkommer heller inga kostnader från Fibios sida när du vill göra detta. Om det tillkommer några kostnader från din gamla operatör får du först betala dem.

Kostar det något att byta till Fibio?

Nej, Fibio tar inte ut några avgifter när du byter till dem. Det enda som kan kosta är om din gamla operatör tar ut några avgifter för ditt byte. Om din bindningstid för ditt gamla abonnemang inte har gått ut kommer även detta att kosta extra. Du måste först betala av hela den bindningstiden innan du kan byta till Fibio.

Vi rekommenderar att du kollar igenom ditt avtal noga innan du säger upp det för att veta exakt hur mycket du kommer att få betala. På så sätt får du ingen otrevlig överraskning med posten när du byter abonnemang.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Fibio