Halebop mobilabonnemang

Halebop


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 129 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Halebop är en mobiloperatör på den svenska marknaden som har lyckats växa sig stora och locka många kunder. Detta är självklart inte utan anledning. Halebop är en väldigt bra operatör som erbjuder väldigt många bra abonnemang. Idag kommer vi att gå igenom allt som Halebop kan erbjuda dig som kund så att du kan fatta ett så bra beslut som möjligt gällande ditt nästa abonnemang.

Abonnemang

Halebop erbjuder en stor mängd olika abonnemang för att alla deras kunder ska kunna välja det som passar dem allra bäst. De erbjuder just nu 2-100 GB data. Du får välja vilket du vill ha utefter dina behov och hur mycket du är beredd att betala för.

Erbjudanden

Halebop har blivit en av de största mobiloperatörerna inom Sverige och det beror delvis på deras fina erbjudanden. Vi har i den här artikeln valt att inte skriva upp deras nuvarande erbjudanden eftersom dessa ständigt skiftar. Vi rekommenderar i stället att du själv går in på halebop.se och kollar vad de erbjuder sina kunder just nu. Detta kommer att ge dig en bra bild över exakt vilka erbjudanden som Halebop har just nu.

Spara surf

Med Halebop får du spara all den surf som du inte använt vid slutet av månaden. Det betyder att du alltid kommer att få all den surf som du betalat för. Många mobiloperatörer erbjuder fortfarande inte detta och därför är vi väldigt glada över att Halebop faktiskt har valt att göra detta. Detta låter dig också spara din surf om du vet att du kommer behöva mer surf om du ska ut och resa i framtiden till ett ställe där du inte alltid har en internetuppkoppling.

Tänk dock på att om du ofta får mycket surf över i slutet på månaden kan det vara en bra idé att nedgradera ditt abonnemang till ett som ger dig en lägre surfmängd. På så sätt kommer du kunna spara mycket pengar över framtida pengar.

Bindningstid

Alla abonnemang från Halebop har ingen bindningstid. Du kommer aldrig vara tvungen att behålla abonnemanget längre än vad du själv vill. Du byter precis när du vill och det tycker vi är riktigt bra. Ännu är det inte alla operatörer som erbjuder det detta även om de flesta nu har börjat erbjuda detta. Tänk dock på att om du köper med mobil så binder du upp dig!

Nät

Halebop använder nät från Telia för att leverera sin surf till sina kunder. Det innebär att de kan erbjuda bra täckning över hela Sverige. De täcker faktiskt nästan alla bebodda ytor i hela Sverige. Chansen att du bor på ett ställe där du inte kan få någon täckning med Halebop är väldigt liten. Dessutom gör det inte särskilt mycket eftersom de inte har någon bindningstid på sina abonnemang. Om du mot förmodan skulle bo på ett ställe där du inte får någon täckning med Halebop är det bara att byta till ett annat abonnemang. Se täckningskarta för Halebop.

Surfa utomlands

Om du har Halebop som leverantör kan du surfa precis som hemma i hela EU. Om du däremot vill surfa utanför EU kan extra kostnader tillkomma. Dessa kostnader kommer att variera beroende på vilket land som du befinner dig i. Detta är perfekt för dig som vill kunna resa och samtidigt fortsätta surfa som om du vore hemma.

Betyg och omdöme

Vi tycker att Halebop är en bra mobiloperatör som vi definitivt tycker är ett attraktivt val om du letar efter en ny mobiloperatör. Halebop kommer inte att passa alla och det finns mobiloperatörer som är billigare men för de allra flesta kommer Halebop att passa utmärkt. Vi rekommenderar dig dock att först titta igenom alla alternativ som finns på marknaden. Det kan finnas mobilabonnemang som passar dig ännu bättre.

Vårt betyg för Halebop blir
4.2/5

Intresserad av Halebop? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Halebop

Kan jag behålla mitt numer med Halebop?

Ja, det är inget problem att behålla ditt gamla nummer hos Halebop. Det enda som är viktigt är att numret måste vara registrerat på ditt namn och personnummer. Dessutom får du inte ha någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang där numret i nuläget är registrerat. Det kan också hända att numret är låst hos din gamla operatör. Då måste du kontakta dem för att kunna låsa upp ditt numer innan det kan flyttas till Halebop.

Om du gjort allt det är det bara att fylla i dit nummer när du skapar ditt abonnemang hos Halebop. Då kommer ditt nya abonnemang aktiveras med ditt gamla nummer.

Kan jag spärra mitt nummer från utlandssamtal?

Ja, med Halebop kan du spärra ditt nummer från utlandssamtal. Om du gör detta kommer du inte kunna ringa till länder som inte är Sverige, du kommer inte kunna ta emot samtal i utlandet och du kommer inte kunna skicka eller ta emot datasamtal utanför Sverige.

Du kan däremot fortsätta surfa precis som vanligt, du kan ringa utomlands hem till Sverige och du kan ringa inom Sverige precis som vanligt. För att aktivera denna tjänst behöver du kontakta kundtjänsten hos Halebop. Samma sak gäller om du vill inaktivera denna tjänst i framtiden.

Kan jag köpa mer surf?

Om både din nuvarande surf plus den du sparat från föregående månad tagit slut är det möjligt att köpa mer surf hos Halebop. Detta är perfekt om du behöver surfa lite extra någon månad. Om du däremot ofta inser att du behöver köpa extra surf kan det vara en bättre idé att uppgradera ditt abonnemang. Detta kommer antagligen att bli billigare i längden än att hela tiden köpa extra surf. Dessutom kan du alltid nedgradera om dina behov förändras i framtiden.

Kan jag överlåta mitt abonnemang?

Ja, om du har Halebop kan du överlåta ditt abonnemang till en annan privatperson. Det innebär att någon annan kan ta över ditt abonnemang. Om du vill göra en sådan överlåtelse går du in på Halebops hemsida. Där kommer du kunna få hjälp med hela processen. Tänk på att Halebop kommer behöva en underskrift från både dig och privatpersonen som ska ta över ditt abonnemang.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Halebop