Karma Mobil mobilabonnemang

Karma Mobil


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 99 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Karma är ett svenskt företag som erbjuder många olika mobilabonnemang. De riktar in sig mot vad de kallar för en ”mogen” åldersgrupp och satsar därför på att göra din digitala vardag enklare. Om du är ute efter ett abonnemang som alltid finns där för att hjälpa dig, då är nog Karma mobil rätt för dig och då är det här helt rätt artikel att läsa!

Abonnemang

Karma mobil erbjuder flera olika abonnemang för alla plånböcker. De har valt att erbjuda flera olika för att du ska kunna hitta det som passar just dig bäst. De erbjuder i dagsläget abonnemang på 5-100 GB data.

Erbjudanden

Karma mobil har ständigt många erbjudande men då dessa ständigt ändras rekommenderar vi att du går in på karmamobil.se för att se de nuvarande erbjudandena. Vi är övertygad om att du inte kommer att bli besviken.

Spara surf

Hos Karma mobil kan du tyvärr inte spara din surf till nästa månad. De erbjuder dig i stället att upp eller nedgradera ditt abonnemang efter hur mycket surf du känner att du behöver. De har faktiskt räknat på det och kommit fram till att detta sätt faktiskt blir billigare för kunden i de allra flesta fall. Om du använder ett abonnemang som låter dig spara surf och du faktiskt har surf över i slutet av månaden att spara betyder det att du betalar för surf som du inte använder. Med Karma mobil kan du i stället välja ett abonnemang med exakt den surfmängden som du behöver, något som kommer att löna sig i längden.

Vi tycker självklart det är synd att möjligheten att få spara surf inte finns men vi kan förstå varför de har valt att inte erbjuda detta. Med tanke på allt annat som Karma mobil erbjuder är detta verkligen inte det som bör få dig att välja en annan mobiloperatör.

Bindningstid

Med alla abonnemang som Karma mobil erbjuder har du ingen bindningstid. Du kan byta helt fritt, precis när du vill. Detta är väldigt bra eftersom det låter dig testa ett abonnemang under några månader och sen byta om du inte är helt nöjd. Det finns fortfarande mobiloperatörer som inte erbjuder detta och vi är väldigt glada att Karma mobil inte är en av dem.

Nät

Det är väldigt viktigt att kolla vilket nät en mobiloperatör använder innan du tecknar ett abonnemang. Beroende på var i landet du bor kan detta nämligen avgöra hur bra teckning du kommer att få. Karma mobil använder sig av nät från Telenor. Dessa täcker 90% av Sveriges yta och 99% av vår befolkning. Det betyder att oavsett var i landet du bor bör du inte ha några problem med att hitta täckning. Självklart kommer det finnas ytor där du inte har någon teckning men om du märker att det inte fungerar kan du alltid byta till en annan mobiloperatör som erbjuder bättre teckning där du bor. Se täckningskarta för Karma Mobil.

Surfa utomlands

Om du reser inom EU, Norge, Island eller Lichtenstein kan du använda ditt abonnemang precis som vanligt. Du får använda all surf du har kvar i potten och du få ny om du byter månad. Om du däremot reser utanför dessa länder kommer det att kosta extra. Exakt vad det kostar att surfa beror på vilket land du reser till. Perfekt för dig som gillar att resa lite och som vill kunna använda din mobil på samma sätt som du gör hemma.

Betyg och omdöme

Vi tycker att Karma mobil är riktigt bra, speciellt om du är lite äldre. Deras erbjudande om att abonnemanget blir billigare beroende på din ålder är riktigt bra. Dessutom har de en stor mängd olika abonnemang så att du kan välja det som passar dina behov bäst och inte behöva betala för surf som du inte använder. Om du är på jakt efter ett nytt mobilabonnemang, då kan Karma mobil definitivt vara ett riktigt bra val för dig.

Vårt betyg för Karma Mobil blir
4.9/5

Intresserad av Karma Mobil? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Karma Mobil

Kan jag behålla mitt nummer?

Ja, när du byter till Karma mobil kan du behålla ditt nummer. Det är dock du som måste stå på ditt nummer om du vill flytta det. Det innebär att om du hade ett kontantkort hos din tidigare leverantör behöver du registrera dig på numret innan du kan flytta över det. Tyvärr innebär detta att du inte heller kan ansöka om att få flytta numret åt någon annan. Det är personen vars personnummer står på kortet som måste ansöka om att flytta numret.

Kostar det att flytta mitt numer?

Karma mobil tar inte ut någon avgift för att flytta ditt numer till dem. Det kan dock vara så att din gamla operatör har låst ditt nummer och då måste du kontakta dem för att låsa upp det. Detta kan vara gratis eller så tar operatören ut en avgift för detta. Det är omöjligt för oss att svara på.

När får jag ny surf?

När den nya surfen kommer varierar mellan operatörer. Hos Karma mobil kommer den nya surfen alltid in den 1:a varje månad. Självklart kan du alltid köpa till extra surf om du märker att den tagit slut. Du kan också uppgradera ditt abonnemang om du märker att surfen ofta tar slut. Du kan också nedgradera om du märker att du ofta har surf över i slutet av månaden.

Finns mitt nummer hos nummerupplysningen?

Karma mobil kommer inte att dela ditt nummer med nummerupplysningstjänster. Det kommer gå att söka på ditt nummer men ditt namn kommer inte att synas. Om du vill att ditt namn ska synas måste du själv anmäla detta till nummerupplysningen.

När får jag ny surf?

Ja, med Karma mobil är det möjligt att överlåta ditt abonnemang till en annan person vid behov. För att detta ska vara möjligt måste både du och den andra personen skriva under en blankett som Karma mobil skickar ut till dig. Ni skriver under blanketten och skickar in den. Abonnemanget kommer sen att stå på den andra personen istället för på dig.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Karma Mobil