Katshing mobilabonnemang

Katshing


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 47 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Katshing är en ny mobiloperatör som snabbt blivit väldigt populär. Detta beror till stor del på deras fina abonnemang men också på deras olika erbjudanden och andra tjänster. Idag ska vi gå igenom allt som du behöver veta om denna mobiloperatör om du funderar på att välja dem i framtiden.

Abonnemang

Katshing erbjuder många olika abonnemang för sina kunder. Du kan välja helt själv hur mycket surf du vill ha, valen är mellan 2-42 GB data. Självklart kommer också de olika abonnemangen att kosta olika mycket. Med den stora valmöjligheten hos Katshing kommer alla med största sannolikhet att hitta något de gillar.

Erbjudanden

Katshing har många olika erbjudanden som du kan få när du skaffar ett av deras abonnemang. Detta är en stor anledning till att de blivit så populära. Dessa erbjudanden kommer hela tiden att uppdateras och därför har vi valt att inte skriva upp dem här. Det är en bättre idé att du själv går in och tittar på vilka erbjudanden som Katshing har just nu på katshing.se. Då kommer du få de nuvarande erbjudandena och vet exakt vad du kommer att få när du skaffar ett av abonnemangen.

Nonstop surf

Med Katshing är det inte möjligt att spara din surf. De har i stället valt att erbjuda en annan tjänst i stället för möjligheten att spara din surf. De kallar den för Nonstop surf och det är en tjänst som låter dig fortsätta surfa trots att din surf har tagit slut. Det betyder att du aldrig behöver oroa dig över att din surf ska ta slut, även om du använder mer än den surf som du betalar för.

Hur fungerar då den här tjänsten i praktiken? Tyvärr är den inte riktigt så bra som du låter. Du kan fortsätta surfa men din surf kommer att vara begränsad. Du får en mycket lägre hastighet och enligt villkoren finns det bara vissa saker som du får använda din surf till. Detta är till exempel att logga in med BankID och få viktiga notiser från dina appar. Du får däremot inte använda surfen för streaming. Det finns också en annan del av avtalet som säger att du inte får använda denna tjänst mer än tre månader i rad. Då bedömer Katshing att du behöver ett abonnemang med en större surfmängd och de har då rätt att stänga av denna tjänst för dig till dess att du uppgraderat ditt abonnemang.

Bindningstid

Med Katshing har du ingen bindningstid. Du är helt fri att byta till en annan operatör eller ett annat abonnemang, precis när du vill. Vi uppskattar verkligen att Katshing låter sina kunder göra det och vi hoppas verkligen att detta är något som alla mobilabonnemang kommer att införa i framtiden.

Nät

Katshing använder samma nät som Tele2 vilket gör att de kan erbjuda bra täckning i hela Sverige. Tele2 har ett nät som täcker 99.9% av hela Sveriges befolkning. Oavsett var du bor i landet är chansen alltså väldigt liten att du inte kommer att ha täckning. Dessutom erbjuder Katshing som sagt abonnemang utan bindningstid. Även om du inte har någon täckning kan du alltså enkelt byta till ett annat abonnemang som kanske kan erbjuda täckning där du bor. Se täckningskarta för Katshing.

Surfa utomlands

Om du reser inom EU/EES är det helt gratis för dig att använda ditt abonnemang precis som du gör i Sverige. Du kan använda din surf som vanligt utan några begränsningar. Hur mycket surf du får beror på vilket abonnemang som du betalar för, precis som det fungerar i Sverige. Om du däremot reser till ett land utanför EU/EES är det andra priser som gäller. Katshing har en prislista för detta som du fåt titta på för att få de uppdaterade priserna för landet som du ska resa till.

Att du kan använda ditt abonnemang som vanligt inom EU/EES är perfekt för dig som ibland reser utomlands och vill kunna fortsätta surfa precis som du gör i Sverige. Det finns också en kreditlimit på 500 kronor per månad. Det betyder att du inte kan få en hur hög mobilräkning som helst utan att märka det. 500 kronor är maxbeloppet som du kan få utan att själv godkänna en högre gräns.

Betyg och omdöme

Katshing är ett bra abonnemang men vad som gör dem extra bra är tjänsten Nonstop surf. Om du inte känner att du behöver denna tjänst, då finns det andra abonnemang som kanske passar dig bättre men om du gillar att inte behöva oroa dig för att surfen ska ta slut kan detta passa dig väldigt bra. Därför rekommenderar vi definitivt Katshing men innan du väljer denna operatör bör du tänka efter om det verkligen är helt rätt för dig.

Vårt betyg för Katshing blir
3.9/5

Intresserad av Katshing? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Katshing

Kan jag flytta mitt nummer till Katshing?

Ja, det är inga problem att flytta ditt gamla nummer till Katshing. Det du måste tänka på är att numret måste stå under ditt personnummer. Dessutom får det inte vara låst hos din gamla operatör. Om detta inte är ett problem borde du kunna flytta över ditt nummer till Katshing när du öppnar ett abonnemang med dem. Katshing kommer själv att kontakta din gamla operatör för att hjälpa dig flytta ditt numer så smidigt som möjligt.

Om du har bindningstid kvar hos din gamla operatör som låser ditt numer har du alltid rätt till att begära att få en faktura på alla dina kvarvarande betalningar. När du betalat den är din bindningstid borta och du är fri att välja ett nytt abonnemang.

Kan jag överlåta mitt abonnemang?

Ja, Katshing låter dig överlåta ditt abonnemang till någon annan. För att göra det rekommenderar dem att du kontaktar dem via deras chatt. De kommer sedan att hjälpa dig överlåta ditt abonnemang till någon annan. För att göra det behöver de dock skriftligt godkännande från både dig och partnern som du vill överlåta ditt abonnemang till.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Katshing