My Beat mobilabonnemang

My Beat


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 44 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Mybeat är en svensk mobiloperatör som satsar på att leverera enkla abonnemang som kunderna kan förstå. De vill vara en mobiloperatör som är tillgänglig för alla. Om du funderat på att välja Mybeat som din nästa mobiloperatör, då är det här helt rätt artikel för dig. Vi har samlat allt som du kan tänkas behöva veta om Mybeat på samma ställe.

Abonnemang

Mybeat erbjuder flera olika abonnemang. I dagsläget kan du välja mellan 2-60 GB data. Om du behöver riktigt stora surfmängder har alltså Mybeat inget att erbjuda dig men för de allra flesta är 60GB mer än tillräckligt.

Erbjudanden

Mybeat har flera olika erbjudanden som deras kunder kan ta del av. För att hela tiden locka nya kunder väljer de dock att med jämna mellanrum uppdatera sina erbjudanden. På grund av det har vi valt att inte skriva upp deras nuvarande erbjudanden här. Vi rekommenderar istället att du själv går in på mybeat.se och ser efter vad de har att erbjuda just nu.

Spara surf

Tyvärr låter Mybeat dig inte att spara din surf. Det betyder att all den surf som du inte har använt till månadsskiftet kommer att nollställas när du får din nya surf. Vi tycker det är dåligt att kunderna inte får behålla all den surf de har betalat för och om det är något som Mybeat bör förbättra så är det utan tvekan detta.

Bindningstid

Mybeat har ingen bindningstid på sina abonnemang. Om du inte är nöjd med deras tjänster är du fri att byta till en annan operatör. Vi tycker alltid det är bra när kunden får mer frihet och därför uppskattar vi verkligen detta. Det finns fortfarande vissa operatörer som använder sig av bindningstid och vi hoppas verkligen att det kommer dö ut helt i framtiden.

Nät

Mybeat levererar sin surf med hjälp av nät från Telenor. Telenor har ett nät som täcker över 90% av hela Sveriges yta och 99% av vår befolkning. Det betyder att du med största sannolikhet kommer att ha täckning med Mybeat, oavsett var du bor. Om du däremot bor avsides till och inte är helt säker rekommenderar vi dig ändå att testa. Om du märker att du inte har någon täckning eller väldigt dålig täckning kan du alltid byta till en operatör som använder ett annat nät. Eftersom Mybeat inte har någon bindningstid behöver du inte betala mer än den första månadsavgiften. Se täckningskarta för My Beat.

Surfa utomlands

Med Mybeat har du samma surf som hemma i hela EU. Det betyder att du kan fortsätta hålla kontakten med dina vänner/familj även när du inte befinner dig hemma. Dessutom kan du använda olika tjänster, till exempel din GPS och Google translate för att göra din semester enklare.

Bestämmer du dig däremot för att resa utanför EU kommer din surf att kosta extra. Hur mycket extra beror på vart du reser. En lista med priser för jordens olika länder hittar du på Mybeat.se och vi rekommenderar att du kollar igenom den innan du reser utanför EU. På så sätt vet du exakt hur mycket du kommer få betala för din surf.

Betyg och omdöme

Vi tycker att Mybeat är helt okej. De erbjuder sina abonnemang och de har inga större brister förutom att du inte kan spara din surf. Vi tycker därför att du absolut borde fundera på att välja Mybeat när du byter mobiloperatör. Tänk dock på att det finns många andra mobiloperatörer på marknaden. Chansen finns att en av de andra mobiloperatörerna kommer att passa dig ännu bättre än Mybeat. Vi säger alltså inte att Mybeat är dåliga, vi säger bara att det finns saker som de kan förbättra.

Vårt betyg för My Beat blir
3.4/5

Intresserad av My Beat? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om My Beat

Kan jag flytta mitt nummer till Mybeat?

Ja du kan flytta ditt nummer när du skaffar ett abonnemang med Mybeat. Det enda du behöver göra är att skriva in ditt gamla nummer när du skaffar ett abonnemang. Det krävs dock två saker för att ditt nummer ska kunna flyttas. För det första måste numret vara registrerat i ditt namn och under ditt personnummer. För det andra får du inte ha någon bindningstid kvar hos din gamla operatör.

Båda dessa problem kan du lösa genom att kontakta din gamla operatör. De har flyttat nummer många gånger tidigare och vet hur det går till. Ibland kan du tvingas att betala en viss summa för att låsa upp ditt nummer från operatören eller betala av den bindningstid som du har kvar.

Kan jag samla hela familjen på samma faktura?

Hos Mybeat kan du samla hela din familj på samma faktura om du vill. Då kommer en person vara administratör och kunna kontrollera alla abonnemangen. Detta gör du enklaste när du registrerar dina abonnemang. När du sedan vill lägga till fler familjemedlemmar för du det enklast genom att kontakta kundtjänsten. De kan guida dig rätt och hjälpa dig att lägga till flera familjemedlemmar på samma faktura.

Att kunna samla hela familjen på samma faktura är väldigt bra. Det gör nämligen att du bara behöver betala en faktura för alla abonnemang i familjen vilket kan spara dig mycket tid. Självklart tar Mybeat inte hut någon fakturaavgift.

Kan jag köpa extra surf?

Självklart kan du köpa till extra surf om din nuvarande surfpott har tagit slut. Du väljer själv hur mycket du vill köpa och priset kommer variera beroende på hur mycket du köper. Om du ofta märker att du behöver köpa mer surf i slutet på månaden rekommenderar vi att du i stället uppgraderar ditt abonnemang. Det kommer du spara mycket pengar på i det långa loppet. Självklart kan du alltid välja att nedgradera ditt abonnemang igen om du märker att du inte behöver samma surfmängd längre.

Eftersom du med Mybeat inte kan spara din surf är detta det bästa sättet för att aldrig ha mer surf än vad du faktiskt behöver. Självklart önskar vi fortfarande att Mybeat erbjöd dig att spara din surf men detta är ett bra alternativ.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om My Beat