Tellus mobilabonnemang

Tellus


Ett bra erbjudande

Prova minsta abonnemanget för 50 kr/månad.

Visa alla erbjudanden

Tellus erbjuder bra mobilabonnemang till många människor i Sverige. Denna mobiloperatör är en så länge rätt okända då den är så ny men de växer snabbt i popularitet. Om du funderar på att använda Tellus som din framtida mobiloperatör så har du hittat rätt. Vi kommer nämligen att gå igenom allt som du behöver veta om denna mobiloperatör.

Abonnemang

Tellus erbjuder många olika abonnemang till många olika människor. Här kan alla hitta ett abonnemang som passar dem bra, oavsett vem de är som person. Här hittar du abonnemang mellan 5-100 GB data och priset kommer att variera efter surfmängden.

Erbjudanden

För att locka fler kunder har Tellus många fina erbjudanden. Det har till exempel hänt att de gett 50% rabatt under den första månaden. Vi har dock märkt att dessa erbjudanden brukar förändras med jämna mellanrum så vi tycker det är bäst om du själv går in på tellus.se och ser vad de erbjuder just nu. På så sätt får du veta exakt vad du får om du skaffar ett av deras abonnemang.

Spara surf

Ja, med Tellus kan du spara din surf i 90 dagar. Att du kan spara din surf innebär att du kommer få den surf som du betalat för, oavsett hur mycket du faktiskt använt en månad. Dessutom kan du välja att använda mindre surf för att spara till ett tillfälle när du behöver lite mer surf, till exempel om du ska ut och resa lite.

Bindningstid

När du väljer ett abonnemang kommer du inte att ha någon bindningstid. Tellus tror i stället på att deras kunder är nöjda med deras tjänst och inte vill byta. Om du håller med eller inte kan vi inte veta utan det får du bestämma själv. Du kan i alla fall känna dig trygg i att veta att du alltid kan byta om du inte skulle gilla det som Tellus har att erbjuda.

Nät

Tellus använder sig av nät från Tele2 och kan därför leverera täckning till i princip hela Sveriges befolkning. Nätet täcker faktiskt hela 99.9% av Sveriges befolkning så chansen att du inte har täckning med Tellus är minimal. Skulle du mot förmodan bo på en plats där du inte har täckning med Tellus har du alltid möjlighet att byta eftersom du inte har någon bindningstid. Du kan alltså skaffa abonnemanget och testa om du har någon täckning där du bor. Har du det inte kan du helt enkelt byta till en operatör som använder sig av ett annat nät. Se täckningskarta för Tellus.

Surfa utomlands

Med Tellus får du möjlighet att surfa utomlands, precis som om du vore kvar i Sverige. Detta gäller inom hela EU och EES. Om du däremot reser utanför dessa länder kommer det tillkomma extra kostnader, hur mycket beror på landet där du surfar. De exakt priserna har Tellus skrivit upp i en prislista som du hittar på deras hemsida.

Detta är riktigt bra för det betyder att du kan resa och samtidigt använda din surf precis som om du fortfarande vore hemma. Om du till exempel vill kunna använda din GPS eller Google translate kommer du kunna göra det utan problem.

Betyg och omdöme

Tellus är en ung mobiloperatör som fortfarande har mycket utrymme att växa. Det försöker de göra genom att locka nya kunder, både genom bra abonnemang och genom fina erbjudanden. Vi tycker därför att Tellus är en helt okej mobiloperatör och vi har faktiskt inget negativt att säga om dem. De är en bra mobiloperatör som du definitivt borde fundera på att välja i framtiden. Vi rekommenderar dig dock att först titta igenom marknaden ordentligt. Det är inte omöjligt att du hittar en mobiloperatör som passar dig lite bättre där ute.

Vårt betyg för Tellus blir
3.5/5

Intresserad av Tellus? Se alla erbjudanden här!

Frågor och svar om Tellus

Kan jag behålla mitt nummer med Tellus?

Ja, om du väljer Tellus kommer du kunna behålla ditt gamla nummer. Tellus kommer själva att kontakta din gamla operatör för att hjälpa dig genom processen. Tänk på att din bindningstid hos operatören måste ha gått ut och att numret måste vara registrerat i ditt namn. Om båda dessa krav är uppfyllda bör det inte vara några som helst problem att flytta över ditt nummer till Tellus.

Kan jag överlåta mitt abonnemang?

Nej, tyvärr kan du inte överlåta ditt abonnemang till någon annan med Tellus i dagsläget. Detta tycker vi är synd och vi hoppas att det är något som förbättras för framtiden. I nuläget får du i stället avsluta ditt abonnemang och sen öppna ett nytt abonnemang i den andra personens namn. Det betyder att speciella erbjudanden som du kanske har inte kommer att fortsätta gälla för den nya personen. Förhoppningsvis är detta något som Tellus kommer att ordna i framtiden.

Kan jag köpa mer surf?

Självklart kan du köpa mer surf hos Tellus. Om din surf tar slut är det bara att gå in på din sida och köpa mer surf. Kostnaden kommer att dras från ditt vanliga konto. Om du märker att din surf ofta tar slut rekommenderar vi att du i stället uppgraderar ditt abonnemang. Detta brukar i de allra flesta fall bli billigare i längden. Om du i framtiden märker att du inte behöver lika mycket surf längre kan du alltid välja att nedgradera ditt abonnemang igen.

När får jag mer surf?

Hos Tellus får du mer surf den 1:a varje månad. Surfen som du får ska alltid räcka i en månad innan den nya surfen kommer in på ditt konto. Självklart kan du också köpa ny surf om du märker att den tagit slut innan du får din nya surf.

Det var allt på denna sida, vad vill du nu läsa om?

Bästa mobilabonnemang Läs mer om Tellus